Εταιρία

Βασική μας προτεραιότητα είναι πάντα η ικανοποίηση των αναγκών σας και η έγκαιρη ανταπόκριση μας στις παραγγελίες σας.

Καταφέραμε να κατασκευάσουμε καινούρια προϊόντα που πληρούν τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσουν να έχετε μια ολοκληρωμένη γκάμα με την καλύτερη ποιότητα.

Η ποικιλία, η ποιότητα και η εγγύηση μας σε όλα τα είδη, κάθε χρόνο κατακτά ακόμα περισσότερους ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος και σεβόμενοι την δημόσια υγεία ως υπερτατο αγαθό, το κατάστημα μας υποστηρίζει δυναμικά την χρήση ξύλου και βιομάζας (ύλη που έχει άμεση ή έμμεση βιολογική (οργανική) προέλευση – όπως δηλαδή τα pellet), υιοθετόντας και το σύνθημα ζεσταθείτε με ξύλα καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των σύγχρονων νοικοκυριών για πιο υγιεινή και φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση.

Με συνέπεια και εγγύηση σας διαβεβαιώνουμε για την καλύτερη συνεργασία και με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε άμεση παράδοση και άριστη ποιότητα στα προϊόντα μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις.